Kéž brzy sny se vyplní,
z dneška zbyde jen stín,
úsměv zase zahoří,
vytratí se každý splín...
Opatruj se :)
12.03.2021 16:56:09 | Emily Říhová
Vypustit džina
...ať sestřelí temné mraky
..zas najít úsměv
..vzdyť žít šťastně je to hlavní.
;) Ať se zadaří
05.03.2021 11:52:36 | jenommarie
Štěstí to najít
lásku třeb mít.
V duši i srdci
najít ten klid.
Kde najdu ho vím,
tak proto tiše sním
Kdyz pod peřinou ležím
Jsem jinde a vim s kým
05.03.2021 12:06:22 | Protos1182
Je hlavní sobě nepřestat věřit
když mozek tíží a poplach hlásí.
Někdy se nálady nemůžem zbavit
a sladké snění to vynahradí
Tak aspoň tak. Pa M.;)
05.03.2021 12:29:17 | jenommarie