Oroduji.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Za kraj Pardubický!
Za kraj Olomoucký!
Oroduji za všechny kraje.
Jsem jenom Mkinka malinká.
Mám chyby svoje.
Bojím se o vás, lidičky moje.
Jen malá básnička.
Jen něco od srdíčka!
Všichni jste zlatíčka!
Dušičky moje!
Oroduji!
Vás miluji!
Přečteno 142x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, zdenka, Psavec, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Krahujec, V.N.Losinský
Komentáře (0)