Schoulit se….
Schoulit se do tvé náruče,
cítit horkost tvého těla,
slyšet šepot tvých rtů,
tebe, jen tebe bych chtěla.
Cítit tvé objetí,
cítit tvou touhu dní
kdy nebyls se mnou,
kdy byl jsi pryč…
Schoulit se do tvé náruče
teď nechtěla bych víc