drze domýšlivá
Karkulka z Karlína
hledá svého vlka
..
hlavně aby to nebyl
ňákej maloměšťák ze Žižkova
jako posledně
..
správnej pražskej vlk prahne
ale inteligentně
tichounce očima naslouchá
a trpělivě čeká
na ten správný úplněk
kousavých večerů
kdy žádná karkulka neodolá
a nechá se sežrat
..