...já nevím, něco se mi v tom textu pere...
07.03.2021 16:19:15 | Philogyny
Aspoň jsi ušetřil
a kdoví
..zda by to byl ten pravý sen
..udělal jsi dobře
:))
07.03.2021 13:31:53 | jenommarie
Asi musíme být více pragmatičtí. Romantická mužská konkurence Peiraka, Gipsona ap. je hodně tvrdá a beznadějně v chladu stát nekonečně před oknem? To jen nastydneme na spodek!
I ceny jsou pojmem relativním. V Praze, za tři kilometry vzrůšo zážitek - dva táci za taxík. Můžeš tam vlézt bez kondomu... a to je teprve jízda!
07.03.2021 02:40:32 | šerý