Mě nepomohlo ani jedno, ale tohle se čte hezky
08.03.2021 11:01:48 | petrzal
Milý petrzale, jsem ráda, že se to čte dobře. Snažím se psát, aby to bylo trochu pozitivní. Je těžká doba. Všichni pozitivno potřebujeme. Já když se klepu, v největším stresu, vezmu svoji kočku Mkinku a předeme společně. Ona je moje bohyně a pohybuje se v lepší rovině.
08.03.2021 11:09:41 | mkinka