Na cestě lesní já našel jsem houbu
Na cestě lesní já našel jsem houbu
doma jsem ihned dal rozpálit troubu
a čerstvým máslem jsem namazal plech
pak opřel se o linku a ve svých snech
už houbu jsem jedl s přílohou rýže
pak sedl si na židli k té troubě blíže
a sledoval pečení - jak prorockou vizi
jak kdybych se díval na televizi
pak se slinou u úst já vyndal ji ven
tu pečenou houbu - můj kuchařský sen
Bohužel jsem zapomněl na dobré pití
tak škrábala v krku - ta houba k mytí
Přečteno 300x
Tipy 25
Poslední tipující: Stanislav32, Čottomatte, Akrij8, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Marten, V.N.Losinský, P.Balam, Vivien, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)