Těžko
Anotace: Usměj se Lo těžké to máš. Jsem Tvoje vrba dobře mě znáš
Usměj se Lo
těžké to máš.
Jsem Tvoje vrba
dobře mě znáš.
Pro Tebe přeci
tady já jsem.
Všechno mi říci
noc změnit v den.
Na tváři Tvojí
vykouzlit úsměv.
Starosti Tvoje
k sobě se vzít.
Úsměv Tvůj krásný
chvilinku vidět.
Pro Tebe tady
dýchat a žít.
Přečteno 185x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Rozmarýna, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)