sedmnácté patro
byla už noc
seděli jsme v hotelovém baru
ona mi dávala obálku s penězi
a poslední instrukce: ,,když
to bude za hranou
řeknu slovo anděl,,
nedělal jsem to poprvé
a tak jsem se zeptal: ,,a když
budeš mít zavázaná, nebo plná ústa?,,
,,potom zavřu oči a budu čekat
jestli přijdeš,, reagovala odevzdaně
,,jsme domluveni,, řekl jsem
a otočil se směrem pryč
odešla jako první
já jsem ještě chvíli pil
pak se zvedl
nastoupil do výtahu
a vyjel do sedmnáctého patra
odemkl jsem svůj pokoj (který
byl hned vedle jejího)
usadil se do křesla
na stůl vyložil nohy
a zapnul monitor
uviděl jsem její ložnici
ona si tam nahá lehla
na tyrkysové povlečení
pousmála se na mě do stropní kamery
a všem přítomným v pokoji řekla: ,,dobře se bavte...,,
Přečteno 213x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, Amonasr, Dreamy, Iva Husárková, Psavec, maliska, jenommarie, šerý, Vivien, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)