To, jak člověk sebe vidí
taký odraz druzí sklidí.
Vše začíná u pojetí
zda jsem člověk nebo smetí
vše začíná v hlavě tvojí
zdali nejsou cesty dvojí
jak se chápat, jak se brát
má-li se mít člověk rád...
Pěkný obrázek, drahá Amiradi (*ST) :).
10.03.2021 10:23:29 | Rozmarýna
Sebevědomí ženu povznese,
díky němu i svá kila lépe unese ;) *ST zdravím Amiradi a opatruj se
09.03.2021 18:48:21 | jenommarie
Pravdu díš, milá Maruško :)
Měj se pěkně a také se opatruj :D
09.03.2021 19:06:33 | Amiradi