Hej, přátelé moji
Můj čas za to stojí
Pobýt s vámi při sklínce
Zlatavý mok proudem teče
Nám tady nic neuteče
Tož, přátelé, připijme
Život spolu užijme
Co zítra bude
Vem to ďas
Jen teď je správný čas
Pozvednout sklínku a říci zas
Na zdraví….
Také na zdraví a ještě na nervy, ty je také důležité mít na správném místě.Jitka
09.03.2021 20:32:21 | mkinka