Ráda se ztrácím
Ráda se objevuji
Ráda se hledám
Neznámem obklopuji
Protože cesta je cíl
A cíl je zas cesta
A já hledám tu jedinou
Jedinou ze sta
Co vede v tu dáli
Kde chci teď být
Když bydlo mě pálí
Kudy to vzít
Ptávám se kolemjdoucích
Kam vede ta cesta
Vrtívaj hlavou
ale já nemohu přestat jít
A tak chodím
A hledám
A ztrácím se
Tehdy tu
A jindy tam
Nesmím se ptát
Pak šílenství se mě zmocňuje
Chci chvíli stát
Ale nitro mé bojuje
Za svobodnou cestu
Za přátelství v gestu
Za lidi blízké i cizí
Za ty, co zůstávaj i mizí
A tak stále jdu
A kráčím v dáli
Oči mě pálí
Avšak tam štěstí mě čeká
A ač mě to leká
Musím tam jít
Smát se, trpět, tedy žít!