Život je občas složitý
však krásy hodně skrývá,
i když je chodník trnitý
nejedna růže na něm bývá,
pak ozdobí Ti každý den
a splní mnohý krásný sen...
Opatruj se :)
17.03.2021 11:31:46 | Emily Říhová
Dekuji za slova mila,
Kdo vi, ten to pochopi
Kdyby jenom krasa byla
Smutek mnohé napoví
Taky se drž
17.03.2021 11:34:54 | Protos1182
Život nám ukazuje
mnohdy jen překážky
a nutí nás myslet si,
že žádné cesty není.
Přesto však všechny
životní zkoušky
velikou sílu
tobě jedinému dají.
Jde o to
naslouchat si.*ST ;)
(No víme to všichni
..přesto jsou i trnité,
některé cesty za štěstím)
Pěkná báseň ;)
11.03.2021 11:19:29 | jenommarie