Černá Madonna.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Černá Madonna.
Nádherná.
Ulice Celetná.
Svá tajemství má.
Cesta ušlapaná.
Teď Praha skoro prázdná.
Černá Madonna na domě
stále krásná.
Pořád tu je
a krásu nepřekrucuje.
Praha je historie.
A Madonna vypravuje.
Chodím se na ní dívat s přestávkami.
Možná i se u ní skrývat
a svěřit se s obavami.
Jsem trochu snílek
a neumím se dát do škatulek.
Tak Madonno, řekni mi!
Kde klíč k vědění?
Praha má svá znamení.
Přečteno 161x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Protos1182, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Psavec, jenommarie, Květka Š., Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)