My
❤️Těším se na naše,
společné chvíle,
Chci s tebou sdílet,
všechny moje tajné cíle.
Bez tebe by můj život neměl smysl,
Nedokážu si představit, že se k jiné tisknu.
Všechno co mi chybělo, ty mi doplňuješ,
To nejkrásnější slyšet je, jak mě miluješ.
Dáváš mi nový dech,
Když jsem s tebou,
Můj tep,
Je jako hladový lev.
Tvoje kůže je na dotek příjemná,
Jako v lese mech.
Vím že s tebou život nikdy nebude pech.
Jsi sladká jako med,
Každé tvé slovo mi bere dech.
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)