Z ničeho...
Z ničeho krásu neupletu
jen ale z ticha větu
dotknu se přání,dotknu se slova
dotknu se všeho co se jen schová
falešná naděje
co jen se vzdaluje
co hloupě kříčí
...jen tu krásu ničí...
Přečteno 197x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, šerý, Vivien, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)