Tak byla jsem u kamarádky.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Byla jsem u kamarádky.
Píši. Vytěsnila jsem zkratky.
Nakoupila a jela cestou zpátky.
Byla jsem v druhé vesnici.
Radost na špici.
Kamenujte mě klidně.
V samotě všechno dusí mě.
Tak výlet do druhé vesnice byl
a mě trochu uklidnil.
Samota opravdu není můj cíl.
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Akrij8, Dávid, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)