Barvy
Anotace: jakou si vyberete?
Nemyslím, že lhát je vždy špatné
jako čiré sklo může být i matné!
Tak i já se nesnažím vidět jenom černou a bílou
obvykle tyhle dvě barvy splynou...
a ztratí se v rozbouřeném davu,
ale vždy to má jednu vadu!
K černé se nikdo nepřizná
a bílá je moc líbezná...
A tak šedivá se dere do předních řad...
Komentáře (2)
Komentujících (2)