Ticho vět co nikdo
neřekl hned
ticho termínu
co nikdy nezazní
ticho věčnosti ?
ticho hudby
co rozezníváš mlčením
ticho lásky
co slyšíš pořád
vše souzní s tichem
věčnosti
I krása myslí
spojených srdcem
ticho lásky
mezi partnery
souznění v pravdě
mezi nimi
ticho bolesti
co mění se v slast
když skrze lásku
zrodí se nový život
ticho zapomnění
když odejdeš
na věčnost
ticho věčnosti samé
co proudí
všude kolem
Ticho mám velmi ráda a v něm ,,slyším" ....své Nitro...své srdce...
Krásná báseň, která se mi velmi políbila.
..ST..
25.03.2021 23:19:28 | Jaruška
Ticho, co všude rezonuje,
zákoutí duše pohladit může...
Krásný večer :)
24.03.2021 23:22:46 | Emily Říhová