Věřím.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Věřím v lidskou dobrotu.
Věřím na krásnou ťápotu.
Věřím na kočičí chlup.
Bude lépe. Dup a dup.
Věřím v porozumění,
co není kamení
a na telepatii beze slov,
pak šťastný každý krov
i napřesrok.
Věřím, že živá voda
bude téct.
I když pole ještě nezorané jest.
Prosím pro jednu hvězdu
na přání všech.
Bez druhých neumím kvést.
Být s druhými je mi čest.
Samota by byla smutná věc.
Proto jsem tady.
Psala jsem včera i dnes.
S vámi raduji se pod hvězdami
a vy vnímáte mě a tišíte mě.
Hladíte a vodíte.
Laskavými slovy živíte.
Děkuji, že jste.
A že mě milujete.
Úctou klaním se.
Přečteno 206x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, WWW, V.N.Losinský, jenommarie, Vivien
Komentáře (19)
Komentujících (8)