Něco se zlomilo
snad větvička smutku
pod botou tvé upřímnosti
bouře skončila
splín odešel
to jen sny o zbořených hrázích
teď lámu přes koleno
to jen ten ostýnek bolesti
němou výčitku nevyřčenou
ukrývám v očích
to jen tu sázku se životem
prohrávám
to jen ...