~~~~~~~~
Mávám do dálky
a dny jako korálky
do sklenky vkládám
a sobě báseň skládám,
že byla jsem včera zvečera
jenom tak na procházce
v parku si sednu na lavičku
a přemýšlím o lásce,
láska co kdysi dávno byla
ta co ale zrovna není
a že jsem ještě celkem k světu
hned dám se do hledání,
nechci mít knihu vzpomínek
a záložku jen tvoje foto
v kapse mám mořský kamínek
ptám se proč jsi odešel?
Jen odpovíš mi.
Prý proto.
Dnes potkala jsem jiného
ten nabídl mi růže
zeptal se v parku u lavičky
zda posadit se může.
Může. A díky za ty růže.
~~~~~~~~
Květuško pěkná básnička a já Ti do kytičky také jednu růžičku přidávám..
..ST..
06.04.2021 19:21:36 | Jaruška
Kytičky vždy potěší
..jsou li takto danné
..jedna láska odešla a druhá teď plane.
Moc pěkné Květuško, měj se krásně. *ST ;)
23.03.2021 14:10:55 | jenommarie
Květulinko i já ti jednu růži přidám
však tě tady na literu moc rád vídám
22.03.2021 20:15:02 | Clown