Lapám po dechu
Nedávám to víc a víc
Ani nadechnout se z plných plic.
Lapám po dechu
Však bez úspěchu.
Už neovládám své emoce
Už nevím co dělat.
Nemá cenu někam spěchat.
Každý den je horší a horší
Pevně věřím že se to nezhorší.
Bylo to dobrý, už zas ne
Jak tohleto dopadne.
Všichni to mají těžký
Všichni si připadaj jak ježci v kleci.
Chvíli venku, chvíli uvnitř
Chtějí svých problémů ostatní ušetřit.
Přečteno 142x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)