Kočky krásné jsou.
Naladí. Chmury odnesou.
Starosti zadupou.
Jsou ve světě chaosu
krásnou zárukou.
Prostě jsou a jsou.
Ano, ztotožnění. I když jsem spíše pesanová:)
23.03.2021 19:37:56 | cestadolesa
Měl jsem období, kdy jsem ty příběhy zkoumal. Často jsem dosáhl zklamání, ale i tak je to dost silné a především s moc širokým dopadem a vazbou na jiné příběhy . . .moc povedené.
23.03.2021 11:34:34 | petrzal
Děkuji za napsání. Tento příběh se odehrál asi před pár roky a bloudil v myšlenkách stále a stále. Díky za čtení.
23.03.2021 12:01:30 | mkinka