Zázrak spojený
s největší bolestí
a slastí je život
sám
zrození života
je tím největším
darem, co nám
byl dán
ochutnat projevené
zakusit
neprojevené
mužeme po dobu
tisíců let
co je světem
svět postupujeme
ve svých životech
někdy v před
jindy v zad,
abychom procítili
vzlet i pád,
abychom prožili
co jsme si určili
ve svých snech
sníme svůj sen
ve snu nekonečna
do nekonečna
až nebude už nikdo
kdo by snil
až sen bude čin
skutku
tak nebude nutné
se takto projevovat
projevené
bude beze smutku
stálé, nesoucí lásku
Miluji Život a vše, co nám přináší.Ať krásné či bolestné.Proto mě Tvá báseň velmi ,,oslovila."
..ST..
25.03.2021 23:04:54 | Jaruška
Ano. Zázrak života je popsán s ryzí krásou.ST.
24.03.2021 09:40:52 | mkinka