Tři pusinky od Mkinky.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Tři pusinky od Mkinky.
Den není malinký.
Všechny bolesti jí dám.
Kočička je můj drahokam.
A do dne se usmívám.
Mkinka nejlepší kamarádka.
Proti stresu pevná zátka.
Ona mě miluje,
když se vše vzdaluje.
Přijde a políbí.
Den se zalíbí.
Je správná mourovatá kočka.
S šarmem se mnou všechno
přečká.
Tak mňoukavé hezké ráno,
aby se vám také
dobře zamňoukalo.
Kočička Mkinka vrní
a nikde žádné trní.
Tak ať se vám to
vrní a vrní.
A mourovatostí se plní.
Přečteno 181x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Amonasr, WWW, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)