Kdo by si dal bábovku?
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Kdo by si dal bábovku?
Pozvu i Dorotku!
Kocour se těší v okamžení.
Řádí, směje se a kření.
Co z trouby bude za překvapení.
Na vzlyky teď čas není.
Peču věty do zbláznění.
Těsto tvořím.
S kocourem si pojím.
Budeme mňoukat do dne.
Zeptám se, zda se vyspal hravě.
Packovaná bude znít bábovkově!
V samotě nejí se hladce.
Bábovku vezmu do práce.
A budou usměvavé kreace.
O dílo se podělím.
Naleznu svůj mír.
A bábovkou zajím splín.
Už utíkám,
ať bábovku nespálím.
Lím. Lím.
A tak se loučím.
Přečteno 178x
Tipy 6
Poslední tipující: WWW, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)