Maska
Před zrcadlem stojíš,
díváš se na známou tvář.
na masku, kterou nosíš,
na oběť, již dáváš na oltář.
Před zrcadlem stojíš
a věříš, že nikdo netuší.
Že za maskou co nosíš,
skrýváš své stíny na duši.
Před zrcadlem stojíš
snad každý den a každou noc
za maskou skrýváš slzy co roníš,
i tiché volání o pomoc.
Před zrcadlem stojíš
a přemýšlíš, zda jsi to pořád Ty,
zda v masce, kterou vidíš,
už není někdo jiný zakletý.
Před zrcadlem stojíš,
bodyguard duše, jenž nemá zbytí.
Maskou jenom chráníš,
své niterno, své bytí.
Přečteno 129x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Barbuch S. D., Jeněcovevzduchukrásného, Bartika, Iva Husárková, Marten, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)