V konzervované konverzaci
Kdo s koho?
Kdo je tu hráč a kdo hraný
V patové situaci
Bez emocí
Královna se ke střelci sklání
Jaký je další tah?
Ústup či útok?
Za věží schováni
Píšou si vlastní pravidla
Král nebo otrok?
Otevírají touhy stavidla
Nemoc z emocí
Komu není rady
Tomu není pomoci
Královnin pád
Voilá...šach mat!
Bravo , svižné, vtipné, elegantní i k zamyšlení
29.03.2021 01:09:13 | Clown