Přikrývám padlé pěšáky
Přikrývám padlé pěšáky
Popelavé perutě přilétají potichu
Popelka pláče
Princ
prstýnek s perletí
půlnoční prokletí
Popel a prach
perutě plácají
peří padá
pole padlých
Poslední polibek
Princeznin pláč přehlušují ptáci
popelavé peří padá
pustá pláň
panuje příšeří
Ptáčkové z popela pláčou
pole polévá přítmí
poslední píseň
Půlnoční perutě přebírají popel
pěšinou z perleti
putují prokletí
pěšáci padlí
Prší
Popelka pláče
Přikrývám prince
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: Imaginant, Akrij8, Čottomatte, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)