z pravěkých dvorů
padala noc do lůn
malátně jak pověst
úzkostná, rzivá, vlčí
a tála sněhem nevěst
něžně vyklovaným z očí
pak hořela mi v srdci
pro konec
pro cíl
pro cit
Moc hezké!
Líbí se mi to.
Ronička
26.03.2021 21:35:47 | Ronička