Střípky pravdy
Do nekonečna
sbíráme
střípky své pravdy
srdce probuzené
mysl uvolněná
našla smysl
ve svém záměru
láska boří vše
co si vystavěla
ona přijímá
to s radostí
láska otevírá
srdce
zavírá ústa
kde se nacházíš
nemusíš zůstat
sladké snění
všechno změní
verše začneš
psát
máš se rád?
v lásce
se srdcem
smát
můžeš dávat
i brát
srdce je s tebou
za jedno
dávno spředlo
svůj plán
vem si ho sám
buď jeho pán
plán plánů
co ty víš
brzy něco zvíš
láskou máš
nabitý tvar
je to div
je to čar
láska s tebou
dělá divy
máš vše
co slíbí
tobě dobře je
je tu naděje
naděje pro
všechny