Oči modré máš
Oči Tvé jsou jako tůně
nitro moje po nich stůně.
Pod hladinou hlubina
srdce mé jsi ukryla.
Na hladině pluje květ
radost je tam pohledět.
V rákosí tak sedím tiše
pozoruji hladinu.
Snad až vyjdu ze stínu
Zčeřím modrou hlubinu.
Do hlubin se ponořím,
v modři té se rozpustím.
Přečteno 214x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, blues, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)