Toulky
Vzbudit se ráno,
mít touhu jít.
Batoh si sbalit
na tůru vyrazit.
To s Tebou po boku
do hor se vydat.
I časně z rána
u stolu snídat.
Toulat se po horách
po lesích spolu.
Užívat volnost
ten čistý vzduch.
Po tůře, výletě
v posteli líhat.
A potom v objetí
dlouze se líbat.
Jak jedno tělo
pak spolu být.
Umět se radovat,
vzájemně potěšit.
~☆~
Přečteno 135x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)