Překřtím rosu.
Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.
Překřtím rosu.
I ráno teču.
Nadějí a myšlenkou.
Odkrytou peřinkou.
Přišla jsem v rozechvění.
Ptáček zpíval v okamžení.
Citu krásné rozpoložení.
Mámení a prodýchání.
Harmonie nadčasová.
Čekám na ta a ta slova.
Úsměv pro housenku,
co plazí se každou chvilku
a kypří vlahou zem.
A mluví bez přetvářky.
K zemi z lásky.
Přečteno 110x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Psavec
Komentáře (0)