Po smrti
Jednou přijde ráno,
Kdy před nebeskou bránou
Má duše volná bude stát.
Svatý Petr s knihou hříchů,
Andělé, co jsou jen k smíchu,
Není proč se bát.
Vždyť já vím už dlouhé roky,
Kam povedou mé příští kroky,
Až se ze mě stane prach.
Schody do nebe,
Si nechte pro sebe,
Já budu v pekle karty hrát.
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: danaska, Jeněcovevzduchukrásného, Imaginant, Emily Říhová, mkinka, Frr, blues
Komentáře (1)
Komentujících (1)