Hody, hody,
vejcovody,
dejte alimenty
malovaný
v kasínu života
je to
těžká robota.
-------------------------------------------
Jen co jsem
omezil závislost
na uzeném kolenu, fotbalu,
nákupu povlečení a divokém sexu,
propadl jsem
před Velikonocemi
Liter.cz :D