Kamarád, dar z nebe!
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Kamarád, dar z nebe!
Kamarád.
Má rád.
K životu předpoklad.
Chceš se zabít?
Jde Tě přemlouvat.
Neodejde.
Zůstává.
Mít ho je paráda.
Život Tě pošle do háje
a přijde vlídná ruka,
co Tě nezklame.
Kamarád naučí Tě mít se rád.
Dobrý předpoklad.
Je s Tebou rád.
Naučí Tě se smát.
Emoce ovládat.
Je akorát.
Nedusí Tě. Omluví Tě.
Děkuji , že mohu Tě znát!
Ty jsi z nebe!
Radost tepe!
Jé a jé!
Mé srdce se raduje.
A báseň štěstím vibruje.
Ta malá báseň Ti děkuje.
Je. je. Je.
Je živá a žije.
Plná energie.
Slova píši a den kvete.
Miluji Tě, celý světe!
Přečteno 158x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, kudlankaW, Amonasr, Psavec, Iva Husárková, Marten, WWW, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)