Mám dialekt.
Mám dialekt.
Chceš mě jaro svléct?
Žádná křeč!
Chmury zadupu.
Tu a tu!
Skřítku díků!
Jsi tu?
Hvězdnou sonátu
pro Tebe zpívám.
A slunce!
Pro Tebe vstávám!
S Tebou dýchám.
Žádný klam.
V lásce, míru procitám.
Slunce je stálost.
Tu já v Tobě a Tobě mám.
Mám a mám.
Tobě políbení posílám.
Žít v míru je drahokam.
Jaro mě chce na rukou nést.
Ještě dnes.
Tak ho uvítám.
Budu kvést.
Jaro půjčilo mi ptačí řeč.
A řeklo. Štěstím teč!
Přečteno 205x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyška, Iva Husárková, WWW, Amonasr, Psavec
Komentáře (0)