Na slovo "nikdy" se nemůžeme příliš spolehnout. Ale slovo "někdy" je nám prima kamarádem v nouzi upřímnosti.
02.04.2021 01:51:38 | šerý
ale fakt jen teoreticky: se dá chápat "nikdy" jako definitiva, kdežto "někdy" jako lehce hřející kabát ze zvířátek, které pro ten dočasný pocit hřání zahynou, ale symbolicky budou žít navždy...a na tom se shodneme a nebo taky ne...
02.04.2021 02:00:57 | gaspacho