Infantilná
Anotace: deti, dcéra, detstvo
Infantilná,
trochu hravá.
Pred tebou
sa zajakáva.
K pravde hľadá
druhu stranu -
veci, čo
sa ešte stanú.
Rozumie im
dokonale.
Pre ňu slová
nie sú malé.
Uhlík nájde
pred rozpadom.
Som jej veľkým
protikladom.
S úspechom
sa rada bije.
Neuznáva
ilúzie.
Kruhy Kresli
do červena.
Kto vie, čo
to neznamená?
Občas sa
aj na mňa pýta.
Bojí sa,
že bude bitá.
Teraz sa už
z toho smeje.
Všade tam
kde ešte nieje.
(Janko Choma)
Přečteno 197x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)