Zkus hádatna co se zeptámteď?
chceš mítsvůj svět? je to v pořádku
tak to být mábuď jen šťastnýstačí přítomnosttvá
buď radostípro druhé
buď bytostzářivá...
srdce otevřenéměj... lásku dej !
co dávášse neztratí
vše se tise vrátí !
Srdce jest rvoucí;**
08.04.2021 20:34:54 | Dejvis
Děkuji ti moc:-*
08.04.2021 20:35:43 | sovaa
i hádanky...
06.04.2021 13:55:33 | enigman
Moc děkuji.
06.04.2021 21:33:11 | sovaa
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?