Anotace: ...
co jsi vypila
to ti nikdo nevezme
fakt
v zásadě
se tě neptám na chyby
našel by se jich
celej bouřlivej mrak
nemáš jméno
máš jen blbý nálady
a hlavu na stole
napětí
je tvoje gilotina
neexistuje nikdo
kým jsi nebyla
tady máš talíř
a v něm nějaký problémy
dokud to nedojíš
nikam nepudeš