Sbírka: V krajině
O starou lavici
odráží se svit
v niterné samotě
rozevíráš ruce
při čekání na Nový den
nevědomky ohýbáme čas
zamávej starým přátelům
které už nevídáš
a řekni všem
kteří už tu nejsou..
o starou lavici
odráží se svit
Óóó... Bože
14.06.2021 21:26:33 | MonoGame