Něžná struna od anděla.
Anotace: Ze sbírky Andělé 2021. Plním slib a dávám sem ze sbírky další báseň. Děkuji za námět i podporu Crazymikovi. Všem hezký den.
Nemám pro koho psát,
tak poprosím anděla,
aby na něžnou
strunu začal hrát.
Rituál pře spaním.
Pusu před usnutím.
A budu se smát.
Jak miluje se
z pravé lásky?
Bez nadsázky.
Neutíkám.
Jen vlním hlásky.
Neusnu přeci
bez pohádky.
Jaká je předehra?
Smích a rozehra.
Píši bez přetvářky.
Bez otázky.
Podívám se za vrátka.
Je tam malá zahrádka.
Podívám se ještě více.
Zabarví se mi líce.
Styl radosti dle libosti.
Tucet drobností.
A tak malá poezie.
Očka má uklidňuje
a sen se připravuje.
Promenáda dobrých zpráv.
Mává na pozdrav.
Kdo další má se mnou život rád?
Rád i rád?
Chci se chvět a milovat!
Tak a tak!
Jsem krotká jako srnka.
Všechno ve mě brnká.
Nekonečná energie.
Přes rozkoš žije.
Láska je naděje.
Lože prohřeje.
Má své peřeje.
A proti ní
je malá všechna poezie.
Když je a je.
Sama hláskuje.
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: kikin87, ARNOKULT, Iva Husárková, Frr, Amonasr, Květka Š.
Komentáře (6)
Komentujících (2)