Naděje
Anotace: Jen tak napsaná...
Nad zemí se tiše vznáší,
krouží, letí temní ptáci.
Světlo ruce rozevírá,
temno v sobě uzavírá.
Země dýchá, všechno pučí,
čmelák vesele si bzučí.
Potok bublá krajinou,
ať nemoci tu zahynou...
Přečteno 191x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)