~~~~~~~~~~~
...Jedním očkem...
Kdejaký brouk nebo brouček
vystrčí svoji hlavičku
a koukne se tak jedním očkem
kdepak je konec sluníčku?
Jiné roky v tomto jarním čase
sluníčko aspoň trochu už ukáže se,
ale to letošní i když jaro
sem tam se usměje,ale jen málo.
On i ten brouček raději "zahne"
na krček mu totiž táhne
a mohl by z toho dostat kašel
kde doktora by pak našel?
Paní Zima Studená dnes neví
že její vláda už skončila?
Tak proč ji někdo nepoví
aby tomu jaru konečně
už z cesty zmizela.
~~~~~~~~~
Ať si Brouček ještě počká
pěkně v teplu zůstane
Však se dočká a my také
jaro už je za rohem.*ST :)
Pěkný den milá Květuško.
07.04.2021 19:39:00 | jenommarie