Síla okamžiku
Anotace: Srdce tvoří, ruka píše. Tiše. Tiše!
Troufáš si?
Zapálit plamen, co zhasne.
Zoufáš si?
Že dny už nejsou tak krásné.
Slza, jak krůpěj rosy na dno padá.
Jsem ta, co básně skládá ráda.
Soužíš se?
Že srdce přetéká ti láskou.
Bouříš se?
Že myšlenku máš jasnou.
Nad ránem do smíchu ti není.
Po noci v žalu přijde rozednění.
Počítáš?
Kam až tvoje síly stačí.
Rozdíráš?
Svá vnitřní křídla dračí.
Natáhni ruce, které tvoří smích.
Kdo chytne se jich, navždy ukotví se v nich.
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: poslední, Emily Říhová, Marten, mkinka, Protos1182, Psavec, Frr, Iva Husárková, šerý, ARNOKULT, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)