Rozbřesk voňavého lesa,
pramenící prostota nitra.
Nicotnost, něžná delikatesa,
líbezně tichem špitla.
◄◙►
Odbíháš. Vracíš se.
Opravdovost život uhranula.
Pokřivenost neklidu odnese.
Katarzí les zaslepila.
◄◙►
Ochutnáváš rozpustilou ostružinu,
rozechvělá nestálostí okamžiku.
Rosa radostného šerosvitu,
enkláva bytí trosečníků.