Dívám se
Anotace: Po ránu z vesela
Dívám se kukátkem obřadní síně
zatímco Yesterday line se líně
vzduch zdá se v místnosti poněkud ztuchlý
pryč jsou ty radosti, dneska se truchlí
Dívám se kukátkem pohřební síně
nebožky hlava jak přejetá dýně
Střelena do čela devítkou ráže
A hrobník zvesela zakřičí „ZÁŽEH!“
nevidí divadlo, ač civí z truhly
z řečníka padají podivné huhly
Dívám se kukátkem pohřební síně
Karel dnes nepřišel, je v Terezíně
Sníh se již nesnáší na loňských polích
Dvanáct let na tvrdo, dost slušný šolich
Dívám se kukátkem pohřební síně
Karlovi umřela konečně tchýně.
Přečteno 162x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, praetorian
Komentáře (1)
Komentujících (1)